Barion Pixel
CAMALEON MAGIC SZÉRUM
CAMALEON MAGIC SZÉRUM
CAMALEON MAGIC SZÉRUM
CAMALEON MAGIC SZÉRUM
CAMALEON MAGIC SZÉRUM
CAMALEON MAGIC SZÉRUM
CAMALEON MAGIC SZÉRUM
CAMALEON MAGIC SZÉRUM

CAMALEON MAGIC SZÉRUM

A speciális szérum azonnal csökkenti a szem alatti táskákat és sötét karikákat. Korrigálja a bőr öregedésének látható jeleit, rekordidő alatt fiatalosabb megjelenést biztosít. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán, bőrbarát

 

*Hatékonysága:

-90% Azonnali feszesítő hatás

-80% A szem alatti táskák és a sötét karikák csökkenése

-80% A mimikai ráncok csökkenése

 Ásványi hatóanyagokat és peptideket tartalmaz, azonnali feszesítő hatást biztosít, amely kisimítja és láthatóan korrigálja a szemtáskákat, ráncokat és a fáradtság jeleit.

A szemtáskáktól és a sötét karikák olyan tényezők miatt jelennek meg, mint a genetika, a kor, a táplálkozás, az alváshiány valamint az általános rossz szokások, nagyon nehéz teljesen megszabadulni a hagyományos kezelésekkel. A hosszú távú kezelésekkel ellentétben a MAGIC SERUM azonnal hat, hogy láthatóan korrigálja a fáradtság  jeleit, és néhány másodperc alatt ragyogóvá varázsolja a szemet.

A "Használati teszt* egy kozmetikai termék  szubjektív hatékonyságának és tolerálhatóságának vizsgálatára" eredményei azt mutatják, hogy a CAMALEON  Magic Serum nem irritál, ezért nagyon jó bőr- és szemkompatibilitással rendelkezik.

* A Zurko Research S.L. által végzett vizsgálatok.

41018
8420649410183
No reviews
  22 éves srác vagyok és abban szeretnék a segítséget kérni, hogy a homlokomon,  van egy halványabb függőleges mimikai ránc és a ránc közti területen is olyan halvány apró ráncok vannak, szeretném elkerülni a műtéti beavatkozá ...

  Az Active Snake Kígyóméreg arckrém hatásos segítség a mimikai ráncok feltöltésében. A krémben található syn-ake hatóanyagot, gyengéd mégis nagyon hatásos ráncfeltöltő hatása miatt a Botox természetes alternatívájaként is szokták említeni. Hatásmechanizmusa:  hatóanyaga a Syn-ake tripeptid (növényi fehérje) visszafogja az arcizmok összehúzódását és leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat,  aminek köszönhetően azok ellazulnak és a mimikai ráncok kisimulnak, majd lassan eltűnnek.


  Elégedett ezzel a cikkel? A cikk hasznossága: 0 / 0

  Sziasztok! Krémmániás vagyok, sok krémet próbálgatok. Tegnap megismerkedtem egy kedves eladó hölgy segítségével az Armoniával és mintákat is kaptam kipróbálásra. Kaptam " aktiív snake " krémet és szérumot is. Ezzel kapcsolatban ...

  Kedves Lívia! A Syn-ake ("kígyóméreg") nevű összetevő egy tripeptid, azaz fehérje, ami kizárólag növényi összetevőkből áll. Ez a növényi fehérje teljesen megegyezik a templomi vipera mérgében található egyik tripeptiddel.


  Elégedett ezzel a cikkel? A cikk hasznossága: 1 / 0

  Miben segít a kollagén krém a bőrünknek?

  A kollagén szó görög eredetű (kola = ragasztó, és egonomen = termel), ez a szóösszetétel jól kifejezi a kollagén rendeltetését: olyan fehérje, mely 'összeragasztja', 'egyesíti' a sejtek részeit, elősegíti a szövetek létrejöttét és megújítását. Ez az igen teherbíró, rostos protein (vagyis fehérje) az emberi szervezet fehérjetartalmának legnagyobb hányadát, körülbelül 25%-át a bőrszövetnek pedig 70%-át teszi ki. A kollagén felelős tehát a bőr rugalmasságért és puhaságáért, regenerálja a sejteket, építi az ízületeket, szilárdítja csontjainkat, C-vitaminnal együtt  fékezi a bőr elöregedését. . A kor előrehaladtával azonban aktivitása gyengül ezért pótolni kell. A kollagén segítségével a bőr hidratálódik, rugalmasabb, puhább és feszesebb lesz, halványodnak az elszíneződések, simábbakká válnak a bőrmegnyúlás okozta hegek és ráncok.


  Elégedett ezzel a cikkel? A cikk hasznossága: 0 / 0

A termék vásárlói ezt is megvették:

4 további termék ugyanabban a kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.