Barion Pixel

Az akne egy gyulladásos bőrbetegség, amely a test faggyúmirigyekkel rendelkező területein jelentkező kiütésekben nyilvánul meg. A számodra megfelelő aknés termékek a bőrtípusodtól,  bőrápolási preferenciáidtól függnek. Legyél türelmes. A pattanások kezelése időt és türelmet igényel. Az eredmények több hetes kezelés után láthatók.

Hogyan alkalmazd

NAPPAL - Megelőzi a bőrhibákat és védi a bőrt.

Használd a Retinol Like szérumot a pattanások megelőzésére sztárösszetevőjének, a bakuchiolnak köszönhetően, mivel kiváló faggyúszabályozó, növeli a bőr rugalmasságát, javítja a bőr textúráját és simaságát. Ceramidokat tartalmaz, hogy fokozza a hidratálást és megvédje a bőrgátat a külső hatásokkal szemben.

 A szérum után vidd fel a hidratáló hatóanyagokat tartalmazó hidratáló nappali krémet, ez védőfilmet hoz létre a bőrön, amely kiegyensúlyozza a mikrobiótát és megakadályozza a bőrhibák megjelenését anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.

ÉJSZAKA - Megújjít és javít

Alkalmazd a glikolsav szérumot, a kémiai hámlasztásnak köszönhetően kedvez a szennyeződések, méreganyagok és mitesszerek eltávolításának, és elősegíti a sejtburjánzást.

 

Ezután kényeztesd bőröd a Repairin night éjszakai krémmel, amely termálvizet, a hidratáltságot és komfortérzetet fokozó betaint, kamillát, chiát és aloét tartalmaz a természetes megújítás érdekében, valamint a centella asiatica koncentrátumot, amely rendkívül regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Tartalmaz továbbá egy prebiotikus komplexet, amely antimikrobiális aktivitással szabályozza a mikrobiótát.

Hatékony termékek az akne és pattanások ellen

Keress olyan termékeket, amelyek segítenek szabályozni az olajkiválasztást, eltávolítják a szennyeződéseket és javítják a pattanásokat.

Ezen termékek legfontosabb összetevői közé tartoznak a bőrbarát arctisztítók, a szennyeződések és mitesszerek eltávolítását segítő természetes AHA, valamint a napi faggyúszabályozó és hidratáló krémek, amelyek fenntartják a megfelelő hidratáltsági szintet.

Kezelések és krémek akne és pattanások ellen

A pattanások kezelésére szolgáló krémeknek és egyéb kezeléseknek ki javítaniuk kell azokat a tényezőket, amelyek hozzájárulnak a gyulladás kialakulásához. Más szóval, meg kell próbálnunk szabályozni a faggyúkiválasztást, csökkenteni a baktériumpopulációt, valamint megakadályozni a tüszők elzáródását és a foltok kialakulását. 

Olyan összetevőket ajánlunk, mint a bakuchiol, amely kiváló faggyúszabályozó, a glikolsav, amely segít megtisztítani a bőrt a szennyeződésektől, méreganyagoktól és mitesszerektől, valamint olyan hidratáló hatóanyagokat tartalmazó krémeket, amelyek a mikrobiótát is kiegyensúlyozzák, hogy megelőzzék a foltok megjelenését.

Az akne nem más, mint egy gyulladásos bőrbetegség, amely bár általában a serdülőkorban jelentkezik, de bármely életkorban bárki elszenvedheti. Az akne a test faggyúmirigyekkel rendelkező területein jelentkező kiütésekben nyilvánul meg. Általában az arc, a mellkas és a felső törzs a leggyakoribb területek.

A helyes napi higiénia gyakorlásával, nem megfeledkezve a hámlasztásról, amely elősegíti a szennyeződések, méreganyagok és mitesszerek eltávolítását, valamint a hidratálásról és a kezelésről, amely segít szabályozni az olajkiválasztást.

A legtöbbször a folt eltűnése után megmaradó pattanásnyomok nem igényelnek kezelést. Vannak azonban olyan esetek, amikor hegek jelennek meg. Ezekben az esetekben a legjobb, ha kémiai hámlasztással kezeljük őket, hogy javítsuk a megjelenésüket.

Product added to wishlist
Product added to compare.