Barion Pixel

Amikor az arcon bőrpír jelenik meg, az általában a kitágult erek miatt van. Ez elég gyakori az érzékeny bőrnél, és az orcákon és az orrban koncentrálódik. Egy másik tünet lehet az arcon jelentkező meleg, égő érzés.

A bőrpír speciális bőrgyógyászati termékek használatával kezelhető. Nagyon fontos, hogy ha érzékeny a bőröd, és bőrpírod van, akkor az erre a bőrállapotra speciális arcápolási rutint használj.

Hogyan alkalmazd a kezelést

NAPPAL - Megelőzi és regenerálja

Alkalmazd a Tisztító gélt, a magas tűrőképességű formulánkat, amely a legérzékenyebb bőrre is alkalmas és kíméli azt. A tisztítás mellett véd, helyreállítja a bőr hidrolipidfilmjét, nyugtatja és extra kényelmet biztosít a bőrnek. Ezután vigyél fel néhány cseppet a Retinol Like szérumból, amelyet kifejezetten a legreaktívabb bőrre fejlesztettek ki, és amely enyhíti a foltok és a bőrpír megjelenésével kapcsolatos tüneteket. 

 

Végül alkalmazd a sheavajjal dúsított kollagénkrémet, amely nagyon hatékony a bőr megújulása szempontjából, és úgy hat, hogy egy láthatatlan filmréteggel borítja be a bőrt, amely megakadályozza a kiszáradást és megvédi a külső negatív hatásoktól.

ÉJSZAKAI - tisztít és javít

Tisztítsd meg újra az arcod a tisztító géllel, hogy eltávolíthasd a nap folyamán felhalmozódó szennyeződéseket az arbőrön. Alkalmazhat néhány csepp Retinol Like szérumot, amely szerves növényi vízzel készült, amely fokozza a következő kezelés hatóanyagainak hatékonyságát. 

 

Utolsó lépésként pedig növeld a hidratáltságot és a 'Reparing night cream'-el kényezted  Termálvízzel, betainnal, kamillával, chia- és aloe-virággal, a természetes hatás érdekében.

Az arcpír kezelése

Javasoljuk, hogy kifejezetten az érzékeny bőrre kifejlesztett, természetes összetevőket és hatékony hatóanyagokat tartalmazó termékeket használj, mivel mélyen hidratálnia kell és meg kell erősítened a bőr védőgátját. Ami a napi higiéniát illeti, a tisztítás alapvető és elengedhetetlen. Mindig használj szappanmentes tisztítószereket, amelyek kevésbé irritálják és kevésbé szárítják a bőrt. A tisztítás után ajánlatos lágyító, hidratáló és nyugtató tulajdonságokkal rendelkező szérumokat és krémeket használni. 

Ne feledkezz meg a naptejről, és használj alapozó kozmetikumokat segítőként a bőrpír jeleinek elfedésére.

Bőrpír elleni szérumok és krémek

Javasolunk egy teljes rutint, amellyel a tünetek javítására és a bőr komfortérzetének helyreállítására megfelelő tisztítást és nyugtató hidratálást végezhet az arcodon. 

 

Javasoljuk, hogy kezd egy olyan természetes összetevőket tartalmazó tisztítóval, mint az érzékeny bőrt kímélő aloe vera, amely a tisztítás mellett védi a bőrt, helyreállítva annak hidrolipidfilmjét, egy érzékeny bőrre alkalmas szérummal, amely enyhíti a szárazságot, viszketést és hámlást. Végül egy shea-tartalmú krémmel, amely nagyon hatékony a bőr regenerálásában, és úgy hat, hogy egy láthatatlan filmmel vonja be a bőrt, amely megakadályozza a kiszáradást és védi a külső negatív hatásoktól.

Számos tényező okozhatja a bőrpírt. A stressztől, a hormonoktól, a hirtelen hőmérséklet-változástól, a fűszeres ételektől, a hosszan tartó napozástól... Kerülje el a lehetséges kiváltó okokat. Bizonyára ismeri a mondást, hogy a megelőzés jobb, mint a gyógyítás!

A bőr megfelelő és célzott ápolására összpontosítson, hogy kozmetikai kezelésekkel csökkentse a bőrpírt. Mindenekelőtt a bőrgátat erősítse meg bőséges nedvességgel, hogy megerősítse azt.

A rózsahártya olyan betegség, amely állandó tüneteket okoz a bőrön, napokig tartó foltokban és apró vörös foltokban nyilvánul meg, valamint pustulákat és granulómákat hoz létre, krónikus fejlődési folyamatot követve.

Product added to wishlist
Product added to compare.