Barion Pixel

A száraz bőrre jellemző, hogy a bőr külső rétegében kevés a víz és a lipidek mennyisége. Ez a védőgát nem tudja megfelelően ellátni a feladatát, a bőr sérülékenyebbé és reaktívabbá válik. A hidratálás elengedhetetlen. Naponta válassz hidratáló, tápláló és védő termékeket, amelyek a lipidtermelés serkentésével mélyen helyreállítják a bőrt.

Válassz különböző textúrákat, hidratáld és védd a bőrt reggel, erősítsd a nap folyamán párával, éjszaka pedig mélyen táplálja a bőrt.

Hogyan alkalmazd

NAPPAL - Véd és nyugtat

Reggel alkalmazd a dupla molekulasúlyú hialuronsav szérumot, majd használd a hialuronsav krémet a napi arcápoláshoz, látni fogod, hogy láthatóan javítja a bőr rugalmasságát, kiegyensúlyozott és hosszantartó hidratálást biztosít.

 Mindig legyen nálad a táskádban egy nyugtató arcpermet, fújd magadra az extra kényelem érdekében, ez lesz a legjobb szövetségesed.

ÉJSZAKAI - Javít és rehidratál

Vidd fel a hialuronsav szérumot, javasoljuk, hogy nappal és éjszaka is használd, hogy növeld hidratáló hatékonyságát. Úgy is alkalmazhatod, hogy néhány csepp koncentrátumot ad a következő krémhez, amit alkalmazni fogsz.

Ezután alkalmazd a Repairing Night krém  olyan természetes összetevőkkel, mint a betain, amely fenntartja a hidratáltságot és komfortérzetet biztosít, enyhítve a feszülő, hámló és szárazság tüneteit, valamint a B5-vitamin, amely hidratál és táplál. Centella asiatica kivonat, aloe vera, chia olaj, mind javító, nyugtató és védő összetevők.

Fedezd fel a Rehidrating arcmaszkot, egy mélyen hidratáló maszkot, amely megakadályozza a vízveszteséget, regenerálja és táplálja a bőrt. Egy bizonyítottan fenyőből származó hatóanyagot tartalmaz, amely barrier-hatást biztosít a bőr vízvesztésed ellen.

Az arc száraz bőrének kezelése

A száraz bőr már nem képes ellátni a külső hatásokkal szembeni gát funkcióját, és nem tudja szabályozni a vízveszteséget. Feszesség és kellemetlen érzés jelentkezik. A bőr fakó és vékony lesz.

A legfontosabb tünet a hámlás, általában az orr és a száj körül. A bőr komfortérzetének helyreállítása érdekében elengedhetetlen a nedvesség- és hidratáltsági szint növelése olyan hatékony hatóanyagokat tartalmazó termékekkel, mint a hialuronsav és olyan természetes összetevők, mint a kamilla, a chiaolaj vagy a mandulaolaj, amelyek nyugtatják és puhítják a bőrt.

Arcápolási termékek száraz bőrre

Keresd a puhító és védő textúrájú termékeket, és használd őket naponta, hogy helyreállíthasd a törékeny bőrt és helyreállítsd a komfot érzezeted.

A hialuronsav kulcsszerepet játszik a száraz bőr kezelésében, mivel hihetetlen hidratáló hatású, amely vonzza a vizet a bőrbe és megakadályozza annak elvesztését, valamint antioxidáns kapacitással rendelkezik és véd a külső hatásokkal szemben.

Mindig legyen nálad arcpermet, hogy bőröd egész nap hidratált maradjon. Hetente egyszer vagy kétszer alkalmazz speciális mélytisztító és hidratáló maszkokat. És ne feledkezz meg az arctisztításról sem, előnyben részesítve a zsíros és kényelmes textúrákat.

A száraz bőr esetében elengedhetetlen a jó hidratálási rutin fenntartása, és olyan termékek használata, amelyek megfelelnek a bőrtípusának és tiszteletben tartják azt. A jó napi arcápolás, a hidratáló krémek és a tápláló összetevőkben gazdag maszkok elengedhetetlenek.

Tisztítsd meg arcod naponta langyos vízzel. Használj szérumot, amely előkészíti a bőrt a következőkben felhordandó tápanyagok befogadására. Hidratálj növényi olajokat és hialuronsavat tartalmazó hidratáló krémmel. Mindig használj fényvédelmet.

Olyan, amely egész nap optimális hidratáltsági szinten tartja a bőröd, és segít megtartani a vizet, hogy megakadályozza a vízveszteséget. Nincs csodakrém, és ne felejtsük el, hogy az egészséges táplálkozás elengedhetetlen. Azt mondják, az vagy, amit megeszel, és ez a bőrödön is tükröződik!

Product added to wishlist
Product added to compare.