Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Armonía

Armonía Cosmética Natural

100%-ban spanyol márka őszinte és hatékony kozmetikumokkal. A biztonságos és valóban hatékony kozmetikai kezelésekre specializálódott, amelyek magas koncentrációjú és aktív természetes összetevőkkel táplálják, hidratálják és regenerálják a bőrt. 

Armonia Beyond Nature

Az "Armonia" az arányok egyensúlya egy egész különböző részei között.

Az 1980-ban Ibizán alapított Armonía Cosmética Natural egy családi vállalkozáshoz tartozó spanyol márka, amely kiváló minőségű kozmetikumokat kínál a szépség- és bőrápoláshoz, bizonyított eredményekkel.

A leghatékonyabb hatóanyagok kiválasztásával, a nyersanyagok forrásának ellenőrzésével és az egyes bőrtípusokhoz megfelelő formulák tanulmányozásával az Armonía Cosmética Natural sikeresen ötvözi a természetes kivonatok előnyeit, amelyeket a természet a legtisztább állapotukban ad nekünk, a legmodernebb tudományos kutatásokkal.

A természetes, organikus kozmetikumok etikai és fenntarthatósági elvei alapján, amelyek bizonyos összetevők használatát, a hatóanyagok koncentrációját és a gyártási módszereket is szabályozzák, laboratóriumaink a márka egyedi és exkluzív gyártási folyamatai révén a legmegfelelőbb formulákat fejlesztik ki a bőr minden igényének kielégítésére minden életszakaszban.

A nyersanyagok minősége, a hatóanyagok megfelelő koncentrációja és a hagyományos, bizonyítottan kozmetikai hatékonyságú összetevők ésszerű használata közötti egyensúly a kulcsa annak, hogy az Armonía Cosmética Natural a magas hozzáadott értékkel és presztízzsel rendelkező natúrkozmetikumok vezető márkájaként vált ismertté, amelynek hűséges vásárlói vannak szerte a világon.

Spanyolországban úttörők vagyunk a tanúsított, organikus kozmetikai termékek gyártásában, laboratóriumunk aECOCERT® által tanúsított ISO gyártási, minőség- és környezetirányítási szabványok, valamint a GMP szabványok szerint, amelyek garantálják a kozmetikumokat európai szinten szabályozó legújabb szabványoknak és törvényeknek való megfelelést a biztonság és a fogyasztók tájékoztatása tekintetében.

Az Armonía termékek nem használnak parabén tartósítószereket, petrolkémiai származékokat és szilikonokat, genetikailag módosított összetevőket, fenoxietanolt vagy más olyan összetevőket, amelyek hosszú távon károsnak tekinthetők a bőrre vagy a szervezetre.

Hasonlóképpen, az Armonía termékek 100%-ban természetes, organikus hatóanyagokat, organikus növényi olajokat, fl orális vizet és egyéb organikus összetevőket tartalmaznak, amelyek egy része kistermelőktől vagy mezőgazdasági társulásoktól származik, így szerényen hozzájárulva a vidéki területek fenntartható fejlődéséhez.

 

Az Ecocert az első tanúsító szervezet, amely kidolgozta a "Természetes, organikus kozmetikumok" szabványát.

AZ ECOCERT SZABVÁNY ALAPELVEI

A környezetet tiszteletben tartó kozmetikai termék garantálása érdekében az Ecocert szabvány a következőket állapítja meg:

A megújuló erőforrásokból származó és a környezetet tiszteletben tartó eljárásokkal módosított összetevők használatát. Ezért az Ecocert ellenőrzi a következőket:

a genetikailag módosított termékek, parabének, fenoxietanol, nanorészecskék, szilikon, PEG, szintetikus aromák és színezékek, állati eredetű összetevők (kivéve a természetes termékeket, mint a tej, méz stb.) hiányát.

A csomagolás biológiai lebonthatósága vagy újrahasznosíthatósága.

A tanúsítvány elnyeréséhez szükséges, biogazdálkodásból származó természetes összetevők minimális küszöbértéke:

Minden esetben a felhasznált összetevők legalább 95%-ának természetesnek vagy természetes forrásból származónak kell lennie.

A biokozmetikai címke megszerzéséhez:

- A növényi összetevők legalább 95%-ának biogazdálkodásból származónak kell lennie.

- Az összes összetevő legalább 10%-ának biogazdálkodásból kell származnia.

A natúrkozmetikai címke megszerzéséhez:

- A növényi összetevők legalább 50%-ának biogazdálkodásból kell származnia.

- Az összes összetevő legalább 5%-ának biogazdálkodásból kell származnia.

Less
ARCTISZTÍTÁS, TONIZÁLÁS

ŐSZIBARACKOS EXFOLIÁLÓ ARCPAKOLÁS

(5/5) a 1 összes értékelés
HAJÁPOLÁS

MIMÓZA SAMPON - SLS MENTES

(5/5) a 1 összes értékelés
ARCÁPOLÁS

INTENZÍV REVITALIZÁLÓ ARCKRÉM

(5/5) a 1 összes értékelés
ARCTISZTÍTÁS, TONIZÁLÁS

RÓZSAVÍZ ARCTONIK

(4,7/5) a 3 összes értékelés
ARCPAKOLÁS

SZABÁLYOZÓ HATÁSÚ ARCPAKOLÁS

(4,7/5) a 3 összes értékelés
Product added to wishlist
Product added to compare.