Barion Pixel

A csiganyál természetes aktív összetevőket tartalmaz, mint például a hialuronsav, fehérjék, peptidok, vitaminok és antioxidánsok, melyeknek sejtmegújító hatása tudományosan bizonyított. Merüljünk el a csodálatos tulajdonságának természetes előnyeiben.

A csiganyál újbóli felbukkanása a kozmetikai iparban

Bár néhány aktív összetevő átmeneti divatként jelenhet meg, vannak olyanok, amelyek kitartanak vitathatatlan hatékonyságuk miatt, és a csiganyál egy ilyen tartós összetevő. Meglepő módon, ez a koreai kozmetikumok alapkövét képezi, amely híres arról, hogy a sok ázsiai nő által csodált sima és "porcelán bőrt" ad.

Titka abban rejlik, hogy rendkívüli képességgel rendelkezik az azonnali regenerációra. Megújító és javító tulajdonságai lenyűgözőek, képesek regenerálni a sérült szöveteket és visszaállítani a bőr rugalmasságát, puhaságát, sűrűségét és egységességét.

Csiga nyálka számos kozmetikai termékben megtalálható, például krémekben, szérumokban, szemkontúr termékekben és lotionokban, így a fogyasztóknak széles választékot kínálva, amely igazodik egyéni igényeikhez.

Csiganyálka és előnyei a bőr számára

Az armonía-nál, gondosan válogatunk egy koncentrált csiganyál kivonatot egy szabadalmaztatott és tanúsított kivonási módszerrel, biztosítva a csigák jólétét az egész folyamat alatt. Ezeket a csigákat optimális körülmények között nevelik Languedoc-Rousselln, Franciaország keleti területén, és nagyon specializált szerves étrendet biztosítanak számukra.

A teljes kínálatunk, amely szérumot, arckrémet, szemkörnyékápolót és testápolót tartalmaz, a legtisztább helixet kínálja, amely a legmagasabb fizikai, kémiai és mikrobiológiai minőséggel büszkélkedhet.

Kulcs előnyök:

  • Allantoin: Serkenti az epithelizációt és felgyorsítja a bőr megújulási folyamatát.
  • Glikolsav: Egy alfa-hidroxi sav, amely javítja a bőr megjelenését a szaruréteg csökkentésével, az elhalt sejtek eltávolításával, és természetes antibiotikumként való működésével, ezáltal csökkentve a bőrhibákat, ráncokat és mimikai vonalakat.
  • Elastin: Egy természetes fehérje, ami a bőrben található, rugalmasságot biztosít.
  • Kollagén: Egy szerkezeti fehérje, amely ellenállóvá teszi a bőrt.

Miért népszerű még mindig a csiganyál?

A csiganyálka népszerűségét elsősorban hatékonyságának köszönheti. Egy olyan szinergikus keveréket tartalmaz természetes összetevőkből, mint az allantoin, glikolsav, elasztin és kollagén, amelyek tudományosan bizonyítottan jelentős előnyökkel járnak a bőr számára.

Ezek az aktív összetevők javítják a hidratáltságot, a sejtregenerációt, a rugalmasságot és az általános bőrmegjelenést, ami sok felhasználónak azonnali hatást eredményez. A csiganyál híres regeneratív tulajdonságairól, gyorsan és hatékonyan javítja a sérüléseket, hegeket és akne nyomait.

Tudományos kutatások és tanulmányok, amelyek alátámasztják a csiganyálka előnyeit

Számos tanulmány igazolja a csiganyál hidratáló, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és regeneráló tulajdonságait, mindezek hozzájárulnak a bőr egészségének és megjelenésének látható javulásához.

Az Armonia termékcsalád a Helix Active fehérjekomplexummal készült, amely regeneráló aktív összetevőként harcol az öregedés látható jelei ellen. Az Evic España laboratóriummal közösen végzett tanulmányok meggyőző adatokat tárnak fel, amelyek szerint a napi használat 28 napja után a bőr 21%-os depigmentálódást és a ráncok 44%-os csökkenését mutatja.

A csiganyálkát tartalmazó termékek sokfélesége

Az teljes Armonia termékcsalád, melyet ezzel a hatékony ránctalanító regenerálóval formuláltunk, tartalmazza az arc krémet, szérumot, szemkontúrt és testápolót.

A regeneráló krémünk organikus csiganyál kivonattal készül, amely gazdag allantoinban, kollagénben, elasztinban és más hasznos mikrotápanyagokban, hidratálást, puhaságot és csökkent bőrhibákat biztosítva. Parabén tartósítószerektől mentes, és ökológiai aktív összetevőkkel, mint az aloe vera és a körömvirág kivonat, valamint napfény szűrőkkel gazdagított a teljes körű bőrápolás érdekében.

Ez a krém különösen hatékony ráncellenes és regeneráló kezelésként, köszönhetően magas fehérjetartalmának, ami segít a ráncok, hegek és foltok csökkentésében, sőt akár megszüntetésében is.

A szérum tökéletesen kiegészíti az arckrém hatásait, egy erőteljes keverékkel, amely kollagént, elasztint, körömvirág kivonatot és glikolsavat tartalmaz. Sűrűséget és puhaságot biztosít, miközben hatékonyan eltávolítja a bőrhibákat.

Végül a testápoló, egy rendkívül tápláló formula, amely ideális a száraz bőr számára, aktiválja a bőr természetes regeneráló funkcióját, mélyen javítva és revitalizálva a bőrt egy egészséges ragyogás érdekében.

Related products

ARCÁPOLÁS

HELIX ACTIVE ÖKO CSIGA SZEMRÁNCKRÉM

(5/5) a 8 összes értékelés
ÖKO CSIGA ARCÁPOLÁS

HELIX ACTIVE ÖKO CSIGA SZÉRUM

(4,8/5) a 6 összes értékelés
Product added to wishlist
Product added to compare.